SOBRE NOSALTRES

Protecció Civil és una associació que es dedica a protegir la població, sigui a travès d'emergències o prevenció, actua en cas d'accidents, persones desaparegudes, incendis, simulacres o actes multitudinaris on hagui públic; sempre coordinats amb la policia, bombers i serveis d'emergències sanitàries.  

L'associació de voluntaris de Reus va ser fundada l'any 2003. La regidora d'emergències va publicar un anunci a la premsa demanant ajuda a voluntaris, la resposta ciutadana va ser immediata: més de 30 seleccionats van començar a formar-se a travès dels cursos de la Generalitat de Catalunya.


President de l'Associació

                                                                      


Fran Carmona  


President per vocació, li agrada ajudar als altres i aportar coses positives a la ciutat, actualment portant al seu càrrec uns 45 voluntaris de protecció civil. Aquest ofici de ser voluntari va ser totalment nou per ell, ja que treballava en un àmbit que no tenia cap tipus de relació. Al formar part d'aquesta associació es va adonar que li agradava i va decidir canviar de feina i dedicar-se a alguna cosa que li agradés més i va començar a treballar en les ambulàncies.